Over ons

Onze winkel

Onze slagerij ligt inmiddels meer dan 50 jaar in Beek en alweer 5 jaar op de nieuwe locatie op de Markt.

Door mijn vader enthousiast gemaakt voor het mooie slagersvak ben ik mijn opleiding begonnen op de dagschool in Utrecht. Daarna is het (bij)leren nooit meer gestopt. Vele cursussen, werkgroepen en bezoeken aan collega’s moesten de honger naar kennis over het vak stillen. De Meesterslagers waren met hun trainingen dan ook op mijn lijf geschreven en boden een mooie uitdaging. Het was een eer om uit handen van Cas Spijkers uiteindelijk de medaille en titel van Meesterslager te mogen ontvangen.

Het is nog steeds een feestje om samen met mijn collega Meesterslagers een studiereis te maken. Zoals naar Trevélez waar de lekkerste gedroogde ham gemaakt wordt, naar de inkoop hallen in Parijs of zoals onlangs naar Oostenrijk voor een cursus slachten.

Alle verworven kennis wordt gebruikt om het onze klanten zoveel mogelijk naar de zin te maken.

In onze vernieuwde winkel kunt u een blik werpen op onze open worstmakerij waar ambachtelijke worst en vleeswaren worden gemaakt. In onze open keuken ziet u hoe dagelijks de lekkerste maaltijden worden bereid. In onze toonbank vind u alleen vlees waar wij volledig achter staan zoals bijv. Livar varkensvlees, maar ook o.a. Iberico- racks, Wagyu picanha, Australische rib-eye en vers lamsvlees.

En heeft u zelf iets te vieren dan kunt u terecht voor een heerlijk buffet of een compleet verzorgde barbecue. Zo maken wij van elke maaltijd een feestje.

Kijk voor meer informatie op www.meesterslagers.nl.

Guido Veugen mag de titel Patroon-Meesterslager dragen.

Winkelwagen